Over ons

Heb je ook behoefte aan administratieve? En heb je geen tijd en/of budget om hiervoor een aparte afdeling op te richten?

Het regelen van administratieve vergt veel tijd en kan de nodige frustraties met zich mee brengen. Wil je graag bezig zijn met je core business, namelijk zaken doen, en dit soort zaken overlaten aan een deskundige?

Ben je op zoek naar een boekhouder voor een redelijke prijs?

Als ondernemer heb je het druk met alle aspecten rondom de bedrijfsvoering van je onderneming. Vaak heb je dan overdag geen tijd voor administratieve. Zoek je daarom een deskundige die flexibiliteit biedt die je als hard werkende ondernemer nodig hebt? Met andere woorden zoek je een deskundige die ook in de avonden en in de weekenden beschikbaar is?

Indien jouw antwoord op bovenstaande vragen ‘ja’ is, dan maken wij graag kennis met jou. Neem contact met ons op via info@miradmin.nl

Wij zijn een jong, gespecialiseerd bedrijf in boekhouding. Miradmin is het expertisecentrum voor boekhouding, dat diensten op maat levert aan midden- en kleinbedrijf.

Bij miradmin bent u aan het juiste adres voor al uw administratieve werkzaamheden.

 

calculator-178127_1920

 

Missie van Miradmin:
“Wij zijn het juiste adres voor midden- en kleinbedrijf en organisaties om resultaten op een duurzame manier continu te kunnen verbeteren.”

Visie van Miradmin
“Middels onze expertises en professionele dienstenverlening, kunnen onze klanten zich vooral richten op eigen core business.”